Kælder

Får du ikke brugt din kælder til alt det, du gerne vil? Kælderen er som regel et af de sidste rum, vi vælger at få renoveret. Men det er en skam, for der er ofte mange uudnyttede kvadratmetre, der kan blive til rum, du vil nyde at opholde dig i.

Hos Murermester Bastian får du altid en langtidsholdbar løsning, når din kælder skal renoveres.

Renovering af kælder

Vi hyrede Bastian til at fugtsikre og nivellere gulvet i vores kælder. Bastian var gennem hele forløbet konstruktiv og en god sparringspartner for os. Da det viste sig, at der var lavet et for højt afløb, kom Bastian samme dag og rettede fejlen uden beregning. Alt i alt har vi følt os rigtig godt behandlet, og både rådgivning, dialog og resultat er blevet præcis, som vi havde håbet på. En stor anbefaling herfra.

Katrine & Rasmus Lystrøm

Få langt mere ud af din kælder

Vi har gennem årene renoveret mange kældre, og vi står klar til at give inspiration til, hvordan du kan udnytte de forskellige rum i din kælder. Det kan være, du ønsker at få lagt nye Epoxy-designgulve, der giver en smuk og helt glat overflade.

Eller du har måske brug for at få efterisoleret dine vægge, så rummene ikke er kolde at opholde sig i, men kan bruges som ekstra opholds- eller hobbyrum.

Læs hvad vores kunder siger om det arbejde, vi har lavet for dem.

Slide
Før
Før
Efter
Efter
white bed linen on bed

Fugt i kælderen er et stort problem

Har du først en gang prøvet at stå med fugt i kælderen, ved du, hvor generende dette kan være. Både fordi der lugter indelukket, og det ikke ser pænt ud med mørke plamager på vægge eller lofter.

Du bør altid reagere, hvis du opdager fugt i din kælder, fordi fugt kan udvikle sig til skimmelsvamp, der er skadeligt for dit helbred. Og du skal jo helst ikke blive syg af at bo i dit eget hus.

Det er vigtigt at kende årsagen til fugten

Fugt i kælderen kan opstå af mange årsager. Det kan være et forkert indeklima, hvor der ikke bliver luftet nok ud. Eller det kan være fugt, der trænger ind gennem væggene udefra.

Vi trækker på de bedste eksperter, når det handler om at få konstateret hvilken type fugt, du har i din kælder. På den måde kan vi tilbyde dig den helt rigtige løsning på dit problem.

Når vi ved, hvor der skal sættes ind for at slippe af med fugten, laver vi et tilbud til dig, der indeholder alt det, der skal til, for at du slipper af med fugten og får udbedret dine skader på den bedst mulige måde. Så du igen kan få gavn af din kælder.

brown bed on house
white ceramic bathtub

Mangler du et ekstra badeværelse?

Hvis du har mulighed for det, kan du udnytte din kælder til at få lavet et ekstra badeværelse. Vi er eksperter i badeværelser og vil gerne hjælpe dig med at finde en løsning, der passer perfekt til dit behov. Læs mere om badeværelser her

Vi glæder os til at hjælpe dig med at renovere din kælder, så du kan få endnu mere glæde af den.