Markedets bedste & billigste lånevilkår
på forbrugs- og privatlån

Forbrugslån er i mange tilfælde en dyr og dårlig løsning, hvis pengene udelukkende bruges til forbrug. Men der kan også være fordele ved forbrugslån.

Hvis du mangler fleksibilitet i din økonomi, kan et forbrugslån være en glimrende løsning. Det kan bruges i kombination med et byggeprojekt hos os til at istandsætte eller renovere din ejendom.

Vi samarbejder med LendMe, der er specialister i at skaffe de bedste og billigste lånevilkår på forbrugs- og privatlån ved at indhente og sammenligne lånetilbud fra 17 forskellige banker. Du finder det bedste lån ved at sammenligne – og med renter helt ned til 3.6%

Forbrugslån kan f.eks. benyttes ved indhentning af tilbud hos os til at istandsætte eller renovere din ejendom. Der kan også være tale om en sammenlægning af eksisterende forbrugslån, hvilket ofte fører til store besparelser og samtidig giver et væsentligt bedre overblik over økonomien.

Renten på et samlelån vil ofte være lavere, grundet en længere løbetid på lånet, hvilket også vil reducere den samlede månedlige ydelse.

Når det gælder renoveringer og istandsættelser, vil det ofte være billigere med et forbrugslån, da etableringsomkostningerne er lavere end et tilsvarende ejendoms kreditlån.

Det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud på et forbrugslån hos vores samarbejdspartner, LendMe.

Du ansøger ved at klikke på ansøg om lån nedenfor.