Privatlivspolitik

Personoplysninger er alle former for informationer, som kan henføres til dig. Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker fx ved at du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer dine oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante.

Videregivelse af oplysninger

Dine data er beskyttet hos og bliver ikke videregivet til trejdepart. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi opbevarer om. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver opbevaret oplysninger om dig.

Hvis dine oplysninger er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse kan ske til: Klik her

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning om dette til ovennævnte mailadresse.

Hjemmesiden ejes af:

Murermester Bastian ApS
Hindegade 6
1303 København K
Telefon: 42 67 21 32
Mail: Klik her
CVR: DK43170236