Har du brug for en totalrenovering?

Hvis du har købt et gammelt hus eller en gammel lejlighed, kan det være, at det meste skal skiftes ud for at leve op til dine ønsker og de drømme, du har.

Hos Murermester Bastian har vi mange års erfaring i at styre den omfattende proces, en totalrenovering er. Vi hjælper dig fra start til slut og styrer hele processen for dig på bedste vis.

Totalrenovering af lejlighed

Det er første gang, vi har haft behov for at bruge håndværkere, og jeg må sige, at inden projektet startede havde vi en smule bange anelser omkring tidsplan, pris, kvalitet osv. I særdeleshed fordi man hører så mange dårlige historier om håndværkere – Bastian har dog overbevist os om det stik modsatte, og det har været en sand fornøjelse at have ham til at renovere vores lejlighed. Han har hele tiden været utrolig opmærksom på, at alt blev udført i høj kvalitet.

Sif & Phillip

En totalrenovering kræver mange beslutninger

Vi ved godt, det kan være noget af en mundfuld at kaste sig ud i en totalrenovering. For hvordan sikrer du, at du alt bliver, som du vil have det? Og at der ikke går noget galt undervejs.

Første gang vi mødes, taler vi om de ønsker og idéer, du har, og vi hjælper dig med at få overblik over hele projektet. Derefter udarbejder vi et tilbud til dig.

Når du vælger at bruge os til at stå for din totalrenovering, sikrer du dig, at alt bliver udført korrekt og til tiden.

Læs, hvad nogle af vores mange tilfredse kunder siger om at bruge os og se vores galleri.

Slide
Før
Før
Efter
Efter

Hvad kan en totalrenovering indeholde?

Der kan være stor forskel på, hvor omfattende en totalrenovering bliver alt efter, om du bor i hus eller lejlighed. Det kan du læse meget mere om her.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med inspiration og forslag til at få den mest optimale løsning. Og det samme glæder vi os til at gøre for dig.