Facaderenovering

En facaderenovering af dit hus er en god investering, der betaler sig på langt sigt. Hos Murermester Bastian er vi specialister i at renovere hele eller dele af din facade.

Uanset om du blot har behov for at få udbedret nogle kosmetiske skader, eller det er hele din facade, der fx skal pudses op på ny.

Oppudsning og filsning af facade

Vi fik Murermester Bastian til at udføre opretning og puds/filts af facade ved ny kælderskakt. Bastian udviste stor professionalisme og brugte mere tid end forventet på at udføre arbejdet – da han ikke gik på kompromis med kvaliteten, og resultatet skulle være i top. Der var få småting, som skulle laves om, og her var der ingen diskussion. Bastian lever virkelig efter princippet, at kunden skal være tilfreds.

Lea Pein

Trænger dit hus til en facaderenovering?

Mange af os tænker mest over, hvordan der ser ud indenfor i vores hus. For det er jo her, vi opholder os mest.

Men fakta er, at det er vigtigt, at du også holder godt øje med facaden på dit hus. Er der revner i murværket, sætningsskader eller begyndende områder med fugt, der trænger op fra soklen?

Hvordan dit hus har det udvendigt, har også stor betydning for dit indeklima. Hvis du fx har købt et hus, hvor der ikke er brugt den rigtige maling udvendigt, kan det medføre, at husets vægge ikke kan ånde.

Har du problemer med fugt på de udvendige vægge, skal du sørge for at få det renoveret i tide. På den måde undgår du, at fugten trænger ind gennem væggene og giver dig et hus, der ikke er sundt for dig at bo i.

Sviner en facaderenovering ikke meget?

Når vi arbejder med at renovere din facade, vil det naturligvis svine lidt, men vi forsøger vi altid at udføre vores arbejde, så det er til mindst mulig gene for dig.

Vi kan ikke undgå at larme lidt, men vi kommer så vidt muligt, når du er på arbejde. Vi rydder pænt op efter os hver dag, så du ikke kommer hjem og falder over spande med mørtel eller vand, der ligger og flyder alle steder.

Hvis du har spørgsmål til renovering af din facade, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger nærmere på dit hus.

Tag os med på råd og få den bedste løsning

Har du brug for inspiration til, hvad du skal vælge af materialer eller farve til dit hus, står vi klar til at rådgive dig på baggrund af vores mange års erfaring med facaderenovering.

Har du brug for en totalrenovering?

Hvis det ikke kun er din facade, du har brug for at få lavet, men flere ting i dit hus som fx din kælder eller/og eller et nyt badeværelse, kan du med fordel bruge os.
Når vi står for hele renoveringen, har du kun én kontaktperson og slipper for at skulle forholde dig til mange forskellige håndværkere. Vi indhenter tilbud og styrer det hele for dig.
Læs mere om totalrenovering her