Om os

Murermesterfirmaet Bastian bliver til daglig drevet af murermester Bastian Busch. Vi har mere end 15 års erfaring fra mureropgaver, vi har udført i både Danmark, Sverige og Canada.

Når du kontakter os, kan du forvente at få både inspiration og nye idéer til din bolig, så du kan sætte dit personlige og unikke præg på den. Til glæde for dig langt ud i fremtiden.

Vi har et godt ry, som vi er meget stolte af, og vi får mange opgaver på henvisning fra tidligere kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sådan siger nogle af vores kunder om at bruge os

Pudsning af køkken og stue klar til maler

Selve arbejdet blev udført fortræffeligt, perfektionistisk og med godt humør. Efter arbejdet blev der ryddet op og støvsuget, og der blev i øvrigt afdækket fint, mens murerarbejdet stod på.

I forhold til den på forhånd aftalte pris fik vi en faktura lydende på mindre end det aftalte beløb, da han brugte færre timer på arbejdet end forventet. Mere reel håndværker skal man lede længe efter.

Rani Fernando & Michael Dalgas

Punktlig, dygtig og ualmindelig rar

Bastian har to gange hjulpet os med istandsættelsen af vores lejlighed, og begge gange har været helt i særklasse. Bastian har senest lavet et fantastisk flot badeværelse på ganske få uger. Alle aftaler overholdt og rigtigt flot resultat. Jeg ved godt, hvor jeg ringer hen næste gang.

Morten

Vurdering før evt. huskøb

Bastian kom og gav sin vurdering af et hus, jeg havde kig på. Han hjalp med at gennemgå det fra A til Z – og heldigvis, da der var virkelig meget, der skulle laves. Kæmpe hjælp så jeg ikke endte med at købe katten i sækken. Han har stor faglig viden, og jeg vil helt klart bruge ham igen.

Ditte Tobiasen

Du skal kunne regne med os

Hos Murermester Bastian skal du altid forvente, at vi udfører vores kvalitetsbevidste murerarbejde inden for aftalt tid, og uden at vi går på kompromis med resultatet.

Hvis du skal have lavet badeværelse, køkken, renovering af facade, kælder eller andre lignende opgaver, kan vi hjælpe dig med at levere et resultat, der både er grundigt lavet og med sans for kvalitet.

Hvor arbejder vi og med hvem?

Vi dækker hele København og Nordsjælland. Vi samarbejder med mange dygtige håndværkere, så hvis du har en større opgave eller en totalrenovering, slipper du for at skulle have mere end én kontakt.

Læs mere om vores samarbejdspartnere her

Find os på de sociale medier

Hos Murermester Bastian bruger vi LinkedIn, Facebook og Instagram som aktive redskaber i vores markedsføring. Vi holder os orienterede om udviklingen inden for vores fag og giver dig gode råd og vejledning.

Du er meget velkommen til at følge os her:

Certificeringer og kurser

Vi er certificerede i korrekt udførelse af vådrum og opsætning af storformatfliser ved ARDEX, som vi arbejder tæt sammen med. Vi efteruddanner os løbende inden for byggeri og materialer, så vi altid har den nyeste viden – det giver dig sikkerhed og tryghed, når du vælger os.

Derudover har vi blandt andet dygtiggjort os inden for følgende områder:

  • Anlægning af altan og terrasse
  • Vådrumscertificering
  • Dekorationer i gulv- og vægfliser
  • Avanceret klinke- og flisearbejde
  • Opstilling af systemstilladser

Se alle vores certifikater og kurser her