Huse og lejligheder

En renovering af dit hus eller din lejlighed kan være et større eller mindre projekt, men vi hjælper dig med at sikre, at både processen og selve udførelsen af arbejdet bliver udført af professionelle håndværkere.

Uanset størrelsen af opgaven går vi aldrig på kompromis hverken med kvaliteten eller når det gælder overholdelse af de frister, vi giver dig.

Pudsning af fredet ejendom

Helt igennem et professionelt samarbejde med entreprenør, der har overholdt alle aftaler. Det er nemt at komme i kontakt med ansvarlig, og der vendes tilbage inden for en reel responstid.

Bo Ingemann

Hvad indebærer en renovering af hus eller lejlighed?

Har du købt et hus eller en lejlighed, hvor der trænger til at blive gjort noget ved hele eller dele af boligen? Så kan vi hjælpe dig med en renovering, hvor du får et smukt og holdbart resultat, du kan glæde dig over i mange år fremover. 

Det kan også være, du har boet det samme sted i flere år og trænger til, der skal ske noget nyt. Det kan fx være at få slået flere rum sammen til ét, så du kan få det køkken/alrum, du og din familie altid har drømt om.

Vi kan også hjælpe dig med følgende:
  • Nyt badeværelse eller renovering af det, du allerede har.
  • Opsætning af fliser eller klinker i køkkenet eller bad.
  • Bedre udnyttelse af din kælder.
  • Facaderenovering, hvis du bor i hus.

Få den helt rigtige rådgivning fra starten

Vi er altid klar til at hjælpe dig og komme med inspiration til, hvordan dit hus eller din lejlighed kan blive et endnu dejligere sted for dig at bo. Vi ser tingene udefra med nye briller, og vi giver dig altid vores ærlige mening om det, der virker som en god idé, også vil fungere i virkeligheden.

Har du brug for at få lavet tegninger af de forskellige rum, du skal have renoveret, kan vi også hjælpe dig med dette. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i processen ved at samarbejde med os, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Hvis du står over for en totalrenovering af dit hus eller din lejlighed, kan du læse mere her

Vi samarbejder med de bedste håndværkere

Ved at bruge os til at stå for renoveringen slipper du for selv at skulle entrere med en masse forskellige håndværkere. Det kan være noget af en opgave at holde styr på, hvornår elektrikeren skal til, hvornår væggene er tørre nok til at blive malet, hvornår VVS-manden skal være klar osv. osv.

Vi har et team af dygtigere håndværkere, som vi henter ind til de opgaver, hvor der er brug for dem. Læs mere her om vores samarbejdspartnere her