Kundeudtalelser

Vores kunder betyder alt for os, og derfor gør vi altid en dyd ud af at gøre vores kunder så tilfredse som muligt.

Vi er meget stolte af, at så mange af vores kunder har givet os nogle meget flotte anmeldelser på “Anmeld håndværker”.

Sådan siger nogle af vores kunder

Renovering af badeværelse

Murermester Bastian udfører et yderst professionelt stykke arbejde. Han formår at tænke tværfagligt udover sit eget murerfag, og han lader sig ikke skræmme af at benytte alternative løsninger, som blev nødvendigt ved renovering af mit badeværelse i en gammel Københavnerejendom. Bastian overholder sine aftaler, og jeg kan kun anbefale ham til andre, som ønsker et stykke arbejde udført i høj kvalitet.

Morten Klareskov her

Montering af fliser i køkken

Det har været en rigtig god oplevelse at have murermester Bastian til at skifte fliserne i køkkenet. Vigtigst af alt er resultatet rigtig flot, men også processen omkring udskiftningen har været rigtig god. Alle aftaler er blevet overholdt, og kommunikationen har været meget ligetil. Desuden bør det nævnes, at de ryddede SÅ pænt op og tog alt affald (inkl. mit eget) med.

Charlotte Theisen

Fremragende kommunikation og punktlighed

Jeg har i forbindelse med en potentiel totalrenovering været i dialog med Bastian omkring en entreprise. Bastian er ekstremt dygtig i kommunikationen og i sin punktlighed. Han er knivskarp på at udarbejde tilbud og vende tilbage på forespørgsler inden for korte deadlines, og hans prisniveau er fair. Bastian skiller sig ud ved, at han holder, hvad han lover. Jeg kan på det kraftigste anbefale en dialog og et samarbejde med Bastian.

Søren Gjelstrup Jessen

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om du står med et større renoveringsprojekt, eller det blot er en mindre mureropgave, du har brug for at få løst, er vi altid parate til at hjælpe dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en snak eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os her